Vi søger eksterne konsulenter til vores korps

CESA – Center for Socialt Arbejde har igen travlt, og søger eksterne konsulenter til forskellige ad-hoc opgaver indenfor arbejdet med udsatte børn, unge og familier. I øjeblikket mange spændende opgaver med hurtig opstart i trekantområdet, men også opgaver, som geografisk ligger i nærheden af Horsens og Haderslev.

Vi søger nogle kompetente familiebehandlere, samværskonsulenter samt pædagogisk uddannede kontaktpersoner, der kan tage konsulentopgaver ind, i mindre eller større omfang til forskellige opgaver på forskellige tider af døgnet.

Du må meget have en solid erfaring, i arbejdet med udsatte børn, unge og familier, samt gerne (efter)uddannelse indenfor specialområdet, med ADHD, autisme, OCD og andre psykiatriske diagnoser.

Du kan være socialrådgiver, pædagog, psykoterapeut, psykolog eller har anden uddannelse på min. bachelorniveau, samt dokumenteret efteruddannelse og erfaring indenfor området.

Du vil kunne tage mindre opgaver ind, ved siden af dit arbejde, idet hver opgave har et omfang á ca. 2 til flere timer pr. uge. Hvis vi ikke har en opgave pt., til dig, vil vi meget gerne have dig ind i vores korps, så vi kan matche dig til fremtidige opgaver, der svarer til dine kompetencer

Skriv en mail med et opdateret CV til socialkoordinator Lisbet Theil Pedersen på ltp@cesa.dk senest tirsdag den 3. januar 2023, så vil du herefter blive kontaktet.

 

Job