Velkommen til vores nye afdelingsleder Charlotte Hoffmann Hansen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Charlotte Hoffmann Hansen, der er ansat som afdelingsleder på vores opholdssted Damkjærgård ved Harndrup på Fyn.

Charlotte har 20 års erhvervserfaring i arbejdet med anbragte børn og unge, som løbende er suppleret med flere efter- og videreuddannelser. De seneste 10 år har Charlotte været leder af af Møllehuset ved Langeland kommune.

Charlotte udtaler: “Jeg har gennem årene arbejdet med en bred vifte af udfordringer og har udviklet en dybdegående forståelse for de komplekse behov Damkjærgårds målgruppe har.

Jeg er optaget af at udvikle et stærkt fagligt team, og løbende kvalificere metodiske og teoretiske tilgange, så vi sikre at Damkjærgård er forankret i den bedste praksis.

Det er betydningsfuldt for mig, at vi kan tilbyde et højt fagligt niveau som skal danne rammerne om en udviklende, tryg og kærlig oase, for de børn som har allermest brug for det.

Jeg ser frem til løbende, over den nærmeste fremtid, at indtage mit ledelsesrum og lærer alle børn, forældre, kolleger og samarbejdspartnere at kende.”

Hjertelig velkommen til Charlotte – vi glæder os meget til at have dig med ombord og ser frem til et godt og udviklende samarbejde omkring Damkjærgård og CESA.