Psykolog søges til det specialiserede børne- og ungeområde.

Vil du være med til at udvikle psykologfunktionen i CESA til en attraktiv stilling med både behandlings- og undersøgelsesopgaver? Så er stillingen som psykolog ved CESA – Center for Socialt Arbejde måske noget for dig.

Vi ønsker i CESA at supplere organisationens pædagog- og socialfaglige kompetencer med psykologfaglig viden med henblik på at udvikle vores faglighed og for at tilbyde kommunerne nye tilbud fra CESA.

CESA ønsker at udvikle en psykologfunktion, der tilbyder kommuner forskellige former for psykologiske undersøgelser og behandling til børn, unge og familier med et særligt behov for støtte. Hovedformålet er helt eller delvist at udrede eller afhjælpe de problemer, som de henviste børn, unge eller familier har. Du skal som psykolog i CESA være fleksibel i forhold til at indgå i de forskellige opgaver, der er i CESA.

Psykologfunktionen udvikles i samarbejde med CESAs leder evt. øvrige medarbejdere i organisationen, så der eksempelvis kan tilbydes ydelser indenfor følgende områder:

•​Psykologiske undersøgelser

•​Kognitive og personlighedsmæssige tests

•​Terapeutisk behandling af børn og unge, herunder i det evidensbaserede behandlingsprogram TFCO (Treatment Foster Care Oregon)

•​Supervision af personale på socialpædagogisk opholdssted

•​Supervision og vejledning af plejefamilier

•​Telefonisk vejledning og rådgivning af unge og deres forældre

•​Forældreevne undersøgelser


​Du vil i CESA være en del af det team, der arbejder med evidensbaserede ydelser. Teamet består endvidere af familieterapeut, ungeterapeut og behandlingskoordinator. Du kan læse mere om vores evidensbaserede programmer på vores hjemmeside.

Du vil som psykolog og terapeut skulle deltage i vejledning og supervision. Derudover er der et ugentligt behandlingsmøde, samt ad hoc møder, hvor du skal deltage.

Som et led i arbejdet vurderes der løbende på effekten af indsatsen. Til brug for disse vurderinger skal du indhente og levere data til tests. Du skal endvidere være indstillet på at deltage i vores markedsføringsaktiviteter. Samt deltage i vores 24/7 vagtordning.

Det skal påregnes, at der er 1 til 2 dage om ugen kan være opgaver indtil kl. 19.

Kvalifikationer:

Vi søger en medarbejder der har grunduddannelse som psykolog og erfaring indenfor området børn og unge med behov for særlig støtte. Du skal være fagligt orienteret indenfor det systemiske og kognitive terapeutiske område og må gerne have erfaring som familiebehandler eller ungebehandler. Du må gerne have terapeutisk efteruddannelse indenfor den systemisk- eller kognitiv retning, men det er ikke en forudsætning.

Som person skal du både kunne arbejde selvstændigt ogsamtidig have høj grad af samarbejdskompetence. Du skal være engageret, ansvarsbevidst, fleksibel og have gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt. Hvis du samtidig har et godt humør er du sikkert den medarbejder, som vi mangler.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, der er i gang med at udvikle nye tilbud og arbejdsmetoder på det sociale område. Vi er samtidig en arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling samt kollegial og ledelsesmæssig støtte.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte leder Palle Tofte tlf. 62 62 39 72, mobil 20 83 01 66 e-mail pt@cesa.dk. Du kan også gå ind på vores hjemmeside www.cesa.dk.

Ansøgning vedlagt relevant dokumentation sendes til post@cesa.dk. senest torsdag den 8. november kl. 12.00. Der indhentes straffeattest og børneattest og referencer i forbindelse med ansættelsen. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 47, og at du kan starte i stillingen den 1. januar 2019.

​​

CESA

CVR: ​​63500410

Tlf.: 62 62 39 72

post@cesa.dk

CESA’s kontor

Odensevej 70, 5750 Ringe

Satellit og samværslokaler Jylland
​Ribe Landevej 33, 7100 Vejle

​​

Opholdsstedet Damkjærgård
​Berlin 17,  5463 Harndrup

​Samværslokaler i Ringe

Odensevej 61, 5750 Ringe

​Samværslokaler i Odense

Nørregade 16, 1. th., 5000 Odense C

Aflastningstilbuddet Fristedet
​Frørupvej 34A, 5853 Ørbæk

CESA, Center For Socialt Arbejde
Odensevej 70, 5750 Ringe
Tlf.:
62 62 39 72

Aflastningstilbuddet Fristedet

Frørupvej 34A, 5853 Ørbæk

Danmark

CESA, Center For Socialt Arbejde
Odensevej 61
5750 Ringe

​Samværslokaler

Nørregade 16, 1. th., 5000 Odense C

CESA, Center For Socialt Arbejde

Ribe Landevej 33

7100 Vejle

CESA, Center For Socialt Arbejde
Odensevej 70
5750 Ringe
Tlf.: 62623972
CVR: 63500410
post@cesa.dk

Damkjærgård

Berlin 17, 

5463 Harndrup, Denmark

Tlf.: 64881484

pt@cesa.dk