CESA har deltaget med stand på socialrådgiverdagene

CESA siger tak for et par fantastiske socialrådgiverdage sammen med 695 dedikerede fagpersoner fra hele Danmark på Hotel Nyborg Strand.

Tak til alle der kiggede forbi CESA standen i udstillingsområdet. Der blev hilst og snakket med nuværende bekendtskaber ligesom der blev skabt kontakt til nye samarbejdspartnere.

Vi oplevede en særlig interesse indenfor vores pædagogiske behandlingsindsats og måltidsstøtte for unge med svære spiseforstyrrelser, hvor vores specialiserede team har et tæt og succesfuldt tværfagligt samarbejde med både Aarhus og Odense universitetshospital.

Derudover var der også en særlig interesse for vores gratis tilbud til børn og unge (6 – 24 år) der vokser op i familier med alkohol- eller stofmisbrug. Her dækker vi hele Fyn og trekantområdet – og ja, vi har ingen ventetid. Vi har haft omkring 200 børn og unge i forløbet, hvoraf 95 % af dem har oplevet en positiv eller meget positiv effekt af forløbet. Projektet er netop forlænget til juni 2025.

Sidst, men ikke mindst var der også en stor interesse for endnu et af vores gratis tilbud i form af “Projekt netværk”. Satspuljeprojektet strækker sig over en 2-årige periode fra 2022 – 2024. Formålet med projektet er at tilbyde plejebørn og plejeforældre en mulighed for at danne netværk med andre, via deltagelse i netværksgrupper og andre netværksskabende aktiviteter. De første hold er afsluttet med stor succes!

Vi glæder os til at vende tilbage til socialrådgiverdagene 2025.

IMG 7253